ноември 2021

„Од децата за децата„ хуманитарна акција на Детска Градинка Весели Цветови објект Сончоглед

Во градинката Детска Градинка Весели Цветови објект Сончоглед децата и вработените имаа прекрасна активност! Во текот на месецов сите тие донираа храна...
Read more

Проект Среќа е добитник на наградата Здружение на годината од Хорус

Нашето здружение оваа година е добитник на наградите за филантропија на Horus, во категоријата Здружение на годината. Нашите проекти активности и посветена...
Read more