Неверленд

Среќен ден на театарот

Денес на интернационалниот ден на театарот децата- актери и членови на детското драмско студио „Неверленд„ ги добија своите дипломи од…

Read More

Пофалница за Благица

Драга Благица, Среќни сме што имаме можност да уживаме гледајќи го на сцена, твојот секојдневен труд, максимално вложување и работа….

Read More

ДДС Неверленд на мини турнеја низ нашата земја!

Драги пријатели, нашето детско драмско студио ДДС Неверленд,  тргнува на мини турнеја низ нашата земја! Поддржани од Министерството за Култура…

Read More

ДДС „Неверленд„ продолжи со часови на отворено

Со среќа и радост ве известуваме дека нашето детско драмско студио за деца со помалку можности ,,Неверленд,, поддржано од Општина…

Read More

онлајн премиера на „Волшебникот од Оз„

На денешен ден пред една година се радувавме на убавата изведба на предпремиерата на „Волшебникот од ОЗ„ бевме пресреќни и…

Read More

Среќен светски ден на театарот

ДДС Неверленд со голема радост Ви го честита 27ми март  светскиот ден на театарот.

Read More

новогодишна претстава „писмо до Дедо Мраз„

Детското драмско студио ,,Неверленд,, на Проект Среќа, подготви прекрасна новогодишна претстава за сите деца! Не ангажираа : Park Hotel , Општина Ѓорче Петров , Општина...
Read More

Писмо до Дедо Мраз

„Писмо до Дедо Мраз“ е новогодишна претстава, како новогодишна бајка која започнува со аудио глас што води низ целата претстава…

Read More

„Неверленд“ на отварањето на МладиХаб

Бевме почестени што нашето детско драмско студио ,,Неверленд,, беше покането на отварањето на МладиХаб Канцеларијата на Претседателот на Република Северна...
Read More

втора сезона „Неверленд“

Нашето детско драмско студио ,,Неверленд,, почна со работа со полна пареа! Многу среќни деца на едно место! Затоа што секое...
Read More