Контакт

Контактирајте нѐ

За сите прашања, предлози, критики и сугестии. Доколку имате проблем, во опасност сте или пак сакате да помогнете, пишете ни!

Адреса: Ул. Христо Смирненски бр. 37, локал 1, 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Мејл: proekt.sreka@gmail.com