2021 година

Упис за часови во Гитари, дирки и свирки

 Драги пријатели, нашето училиште за музика #ГитариДиркиИСвирки ,,Гитари Дирки и Свирки,,  објавува дека започнуваме со уписи за оваа школска година! Часови гитара…

Read More

Полугодишен извештај

Почитувани соработници и поддржувачи на Проект Среќа, Ви благодариме за вашата поддршка, разбирање и соработка во изминатиот период. И покрај…

Read More

Среќен ден на театарот

Денес на интернационалниот ден на театарот децата- актери и членови на детското драмско студио „Неверленд„ ги добија своите дипломи од…

Read More

Пофалница за Благица

Драга Благица, Среќни сме што имаме можност да уживаме гледајќи го на сцена, твојот секојдневен труд, максимално вложување и работа….

Read More

Проектна Програма за 2021

Драги пријатели,соработници, поддржувачи, филантропи и партнери на нашето здружение Проект Среќа, денес, со вас сакаме да ја поделиме нашата проектна…

Read More

Статут

Статут ,,Проект Среќа,,

Read More