2018 година

Шарено лето 2018

Летен камп за деца во социјален ризик „Шарено Лето Спортско забавен летен камп за деца со помалку можности.
Read More

Среќно Матуранти

20 март - 20 април 2018 хуманитарен проект Проект наменет за сите матуранти , полуматуранти, и апсолвенти од социјално загрозени...
Read More

Здраво Шампиони

Проект за набавка на спортска опрема и годишни спортски чланарини за деца кои сакаат да се занимаваат со спорт, рекреативно...
Read More

Среќна Школска Година 2018

21 август – 5 септември (хуманитарен проект)Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства, од…

Read More

И јас сум Дедо Мраз 2018

15 ноември – 30 декември 2018 хуманитарен проект Новогодишна акција, каде Дедо Мраз, со кочија полна подароци посетува деца од...
Read More

Самит на детските желби 2018

Прва конференција за деца во социјален ризик. На 17 Октомври на интернационалниот ден за борба против сиромаштијата нашето здружение ,,Проект...
Read More

Статут

Статут ,,Проект Среќа,,

Read More