Хуманитарен проект

Viento Lighting Skopje Ви благодариме

И Viento Lighting Skopje – Osvetluvanje i Ukrasuvanje Viento Lighting Skopje се пријатели на Проект Куќа! Им благодариме што ни…

Read More

фандрејс акција за Топол дом во Канада

Двајца млади студенти по потекло од Македонија, но кои живеат во Канада, Димитри Горгиев, студент на прва година на Western…

Read More

Заврши реновирањето на куќата во Штип

Пријатели, се сеќавате дека летото почнавме со комплетна реконструкција на домот на девојката од Штип која беше малтретирана, и која…

Read More

Хуманитарна акција!

Драги пријатели, оваа година нема да правиме новогодишни пакетчиња за деца, има доста физички лица, други здруженија, и компании кои…

Read More

среќна школска година

На проектот „Среќна школска година„, кој активно го реализираме пет години и во кој обезбедуваме школски прибор и опрема за…

Read More

шарено лето

Проектот ,,Спортско забавен камп за деца во социјален ризик – Шарено Лето 2020,, оваа година се одржа во една смена,…

Read More

Обезбедивме и прозорци

Имаме и прозорцииии!!! Компанија FullHauz од Штип за производство на пвц столарија ќе ги изработи и ќе ги донира за…

Read More

напредуваме со набавка за домот во Штип

При крај сме со набавка на се потребно за реновирање на домот на девојката од Штип и пресреќни сме! Ламинатот…

Read More