Општествена одговорност

Ви благодариме мебел Ацевски

Mebel Acevski  како и секогаш се со нас во нашата мисија да обезбедиме дом за многу семејства преку ,,Проект Куќа,,….

Read More

RIVERSOFT се вклучи во Проект Куќа

RIVERSOFT се вклучи во ,,Проект куќа’’, ќе донира бела техника за 36 домови кои ќе се реновираат со Кристина!  

Read More

Благодарност до Карат М

Благодарност и до компанијата Карат М која донираше исто така дел од мебелот за домот на баба Милица…. Следната недела…

Read More

ДМ Ви благодариме за вашата општествена одговорност

dm drogerie markt Makedonija  е наш нов поддржувач и партнер, во создавањето среќа кај децата и нивните семејства! Минатата недела…

Read More

Immoricon благодариме за донацијата

Компанијата Immoricon  за семејствата од Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina  донираше повеќе од 100 комплети постелнини! Им благодариме од…

Read More

Софа студио компанија со големо срце

Софа студио се уште една компанија со големо срце која донира мебел за домовите кои ги градиме или реновираме во…

Read More

Добредојде и за компанијата KeraPro

Добредојде и за компанијата KeraPro која ни ги отвори нивните врати за од кај нив да одбереме квалитетни плочки за…

Read More

фандрејс акција за Топол дом во Канада

Двајца млади студенти по потекло од Македонија, но кои живеат во Канада, Димитри Горгиев, студент на прва година на Western…

Read More

Потпишан мемораднум за соработка со Федерацијата за лизгачки спортови

Во насока на доближување на спортот до секое дете и давање еднакви можности за спортување и развој, потпишавме меморандум за…

Read More

Заврши реновирањето на куќата во Штип

Пријатели, се сеќавате дека летото почнавме со комплетна реконструкција на домот на девојката од Штип која беше малтретирана, и која…

Read More