Добредојде и за компанијата KeraPro

Добредојде и за компанијата KeraPro која ни ги отвори нивните врати за од кај нив да одбереме квалитетни плочки за домовите кои ги реновираме!
Ви благодариме на вашата општествена одговорност и големо срце!

Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina