2020 година

Потпишан мемораднум за соработка со Федерацијата за лизгачки спортови

Во насока на доближување на спортот до секое дете и давање еднакви можности за спортување и развој, потпишавме меморандум за…

Read More

Заврши реновирањето на куќата во Штип

Пријатели, се сеќавате дека летото почнавме со комплетна реконструкција на домот на девојката од Штип која беше малтретирана, и која…

Read More

Хуманитарна акција!

Драги пријатели, оваа година нема да правиме новогодишни пакетчиња за деца, има доста физички лица, други здруженија, и компании кои…

Read More

среќна школска година

На проектот „Среќна школска година„, кој активно го реализираме пет години и во кој обезбедуваме школски прибор и опрема за…

Read More

шарено лето

Проектот ,,Спортско забавен камп за деца во социјален ризик – Шарено Лето 2020,, оваа година се одржа во една смена,…

Read More

Годишна Програма

Драги пријатели,соработници, поддржувачи, филантропи и партнери на нашето здружение Проект Среќа, денес, со вас сакаме да ја поделиме нашата проектна…

Read More

Статут

Статут ,,Проект Среќа,,

Read More