Соработка

Поддршка од МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп за обновата на домот во Усје

Привршуваме со домот во Населба Усје, Скопје. Во овој дом направивме чудо. Но ништо од тоа без сите наши другари,…

Read More

Проект Куќа со нова поддршка за домот во Велес

Во Велес, кај прекрасното мало семејство, самохрана мајка со две деца, веќе работиме! Најубаво нешто е што за тој дом…

Read More

Потпишан меморандум за соработка

Нашата претседателка Кристина Арнаудова и директорот на Биотек Лаборатории,Мартин Синадинов потпишаа меморандум за соработка, со кој за нашите корисници од…

Read More

Потпишан мемораднум за соработка со Федерацијата за лизгачки спортови

Во насока на доближување на спортот до секое дете и давање еднакви можности за спортување и развој, потпишавме меморандум за…

Read More

Нова соработка

Една нова и за нас значајна соработка која во овој период ја воспоставивме е со Kargo Ekspres. Сите донации во…

Read More

Проект Среќа потпиша мемораднум за соработка со OSCE

На почетокот на месец март, нашето здружение претставувано од претседателката Кристина Арнаудова и OSCE Mission to Skopje OSCE – The…

Read More

Благодарница за успешна соработка

Благодарност од Проект Среќа за здружението Хорус, за успешната и плодна соработка и поддршка која ни ја дадоа за проектот…

Read More

меморандум за соработка со Сите Сити

На 19 ноември 2019 година, нашата претседателка Кристина Арнаудова и претседателот на Ајде Македонија-Сите Сити , Blaze Josifovski, потпишаа меморадум…

Read More

меморандум за соработка со Roma Rock School.

На  19 ноември 2019 година, на наше големо задоволство потпишавме меморандум за соработка со Roma Rock School. Нашата претседателка Кристина…

Read More

благодарница за успешна соработка

Нашите пријатели се најчесто скромни и не сакаат признанија, како компанијата Tehnosan, но ние сакаме да им кажеме, без Вас…

Read More