Нова соработка

Една нова и за нас значајна соработка која во овој период ја воспоставивме е со Kargo Ekspres. Сите донации во храна, облека и слично кои во текот на годината ги праќаме низ целата наша земја кај оние на кои им е најпотребно, Карго Експрес ќе ги дистрибуира бесплатно! Ви благодариме од ❤️!