Проекти 2022 година

Проектна Програма на Здружението Проект Среќа за 2022 година

Драги пријатели,соработници, поддржувачи, филантропи и партнери на нашето здружение Проект Среќа, денес, со вас сакаме да ја поделиме нашата проектна програма за...
Read more