Шарено Лето со поддршка од компаниите

Вода, сокчиња и кроасани донира Тинекс, ти и јас TINEX a маички плус водички компанијата Дата Мастерс! Благодариме од ❤️!!
Драги пријатели, за бесплатиот летен камп за деца со помалку можности ,,Шарено лето,, кој оваа година го организираме 5-тти пат по ред,ни недостасуваат донации во маички за децата (40 маички бели) и сокчиња и пијалоци за нив, за да имаат кога ќе бидат излезени бидејќи имаме доста активности на отворено. Ако има некој од вас, компанија или физичко лице кој би сакал да ги донира тие нешта, би биле пресреќни❤️! #шаренолето #шаренолето2021