Во хотел Монтана, добредојде ни посака градоначалникот на општина Крушево

Денес во хотел Монтана, Крушево, каде што сме сместени добредојде ни посака градоначалникот на општина Крушево, Томе Христоски. Тој ги поздрави децата, и ни ги понуди сите ресурси на општината на располагање, како и посета на сите знаменитости и природни убавини на Крушево бесплатно. Од срце сме му благодарни за неговата гостопримливост која ја одразува и гостопримливоста на Крушево и крушевчани! #шаренолето2022