Топол дом за сите

Поддршка од МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп за обновата на домот во Усје

Привршуваме со домот во Населба Усје, Скопје. Во овој дом направивме чудо. Но ништо од тоа без сите наши другари,…

Read More

Благодариме на локалната бизнис заедница од штип за учеството во Проект Куќа

Во Штип на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina на нашиот повик да се вклучи локалната бизнис заедница…

Read More

Почнавме со реновирање на дом на семејство во Штип

Во Штип Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina работи на тотално реновирање на на дом, каде живеат самохрана…

Read More

Реновиран и обновен уште еден дом

Вчера го предадовме новиот дом на самохраната мајка на две дечиња од Велес. Благодарение на сите наши донатори, спонзори и…

Read More

Домот во Усје со нови прозорци

Благодарение на градежната компанија Eurovia Group домот на кој работиме во Скопје, населба Усје, сега има и прозорци! Ви благодариме…

Read More

Проект Куќа со нова поддршка за домот во Велес

Во Велес, кај прекрасното мало семејство, самохрана мајка со две деца, веќе работиме! Најубаво нешто е што за тој дом…

Read More

Приклучете се кон градењето среќа

Идејата на Проект Куќа, и градењето на среќата на нашите сограѓани кои за жал немале толку среќа во животот како…

Read More

Road Legends со поддршка за Проект Куќа

Една од најголемите американски компании за транспорт основана од македонски сопственици, компанијата Road Legends со донација го поддржаа проектот Проект…

Read More

Започнавме со нова реконструкција

Дојде и тој ден, ја започнавме можеби најтешката реконструкција од сите планирани за оваа сезона на Проект Куќа со Кристина/…

Read More

Почнуваме со реконструкција во Прилеп и Велес

Драги пријатели, наскоро почнуваме со реконстукција на домови во Прилеп и Велес (домовите се веќе одбрани). Сите компании од Велес…

Read More