Донирајте за изградба на топол дом на две братчиња

Драги пријатели,

за овој дом, каде две дечиња, братчиња, живеат со баба и дедо, во тешки и лоши услови, без тоалет, кревети итн…веќе три месеци во Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina не можеме да најдеме донатор! А луѓето чекаат, ладни денови доаѓаат!

Најголемиот трошок е работна рака за мајстори, а тука има мнооогу за работа, за жал. Од нов кров, до зидови, инсталации, тоалет, плафони…

Ајде да покажеме дека можеме и овој пат да собереме средства! Секој од вас кој може да донира е добредојден, било која сума! Целта е да допреме до компании кои ќе сакаат да го покријат трошокот за работна рака, и за изработка на нов кров!

Затоа поделете ја оваа објава, и заеднички ќе изградиме топол дом за овие деца! #Share Please❤️