2017 година

И јас сум Дедо Мраз 2017

Новогодишна акција, каде Дедо Мраз,со кочија полна подароци посетува деца од сиромашни семејства и им носи подароци за Нова година....
Read More

Шарено лето 2017

Летен камп за деца во социјален ризик „Шарено Лето“ Спортско забавен летен камп за деца со помалку можности.
Read More

17 Октомври – ден за борба против сиромаштијата

17 октомври 2017 -  Одбележување на денот за борба против сиромаштијата со низа активности во текот на тој ден. Oва...
Read More

Зелена Планета

Театарската престава „Зелена планета “ наменета е за деца од прво до трето одделение. Децата кои што ја проследија оваа...
Read More

Статут

Статут ,,Проект Среќа,,

Read More