2019 година

започна кампањата за „топол дом за сите„

,,Топол дом за сите,, е новогодишна кампања со која  активно  собираме средства за реконструкција на домови каде живеат деца во…

Read More

Писмо до Дедо Мраз

„Писмо до Дедо Мраз“ е новогодишна претстава, како новогодишна бајка која започнува со аудио глас што води низ целата претстава…

Read More

зимска донаторска акција „стопли некого“

Акцијата за донирање зимска облека за деца е активна! Затоа што има дечиња на кои им е ладно, немаат обувки…

Read More

Шарено Лето 2019

Летен камп за деца во социјален ризик

Read More

Среќна Школска Година 2019

Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства

Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More

Детско Драмско студио „Неверленд“

Драмско студио за деца во социјален ризик. Проект поддржан од Општина Центар
Read More

Проектна Програма за 2019 година на здружението за хумано општествен развој Проект Среќа

Драги пријатели,соработници, поддржувачи, филантропи и партнери на нашето здружение Проект Среќа, денес, со вас сакаме да ја поделиме нашата проектна…

Read More

Статут

Статут ,,Проект Среќа,,

Read More