Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

општествено-одговорен проект
Првото бесплатно училиште за музика и уметности во Македонија за деца со помалку можности.
Проект финансиран од донации од компанијата АРМОР плус,од компанијата Тиквеш , Авицена лабараториии, Техносан, Солопром и Еурофарм.
Овој проект е исто така влезен во програмата ,,Академија за одржливост,, на здружението Хорус, финансирано од ЕУ. Донација на средства за отварање и комплетно опремување на училиште за музика и уметности. Овој проект постојано има потреба од финасирање, бидејќи од тоа зависи бројот на наставници и ментори кои ќе работат со децата и бројот на часови.

Реализација и идејно решение за проект : Проект Среќа.