Гитари дирки и свирки

Упис за часови во Гитари, дирки и свирки

 Драги пријатели, нашето училиште за музика #ГитариДиркиИСвирки ,,Гитари Дирки и Свирки,,  објавува дека започнуваме со уписи за оваа школска година! Часови гитара…

Read More

Уписи во гитари, дирки и свирки

Другари, нашето училиште за музика и уметности ,,Гитари Дирки и Свирки,, продолжува со работа! Отворена е група за гитара за…

Read More

Награда за најдобриот ученик во нашето училиште за музика

Во склоп на нашето училиште за музика, ,,Гитари Дирки и Свирки,, голем број деца бесплатно изучуваат гитара и клавир, под…

Read More

Skymusic MK ни донираше две гитари

Денес добивме прекрасна донација од Skymusic MK  , две прекрасни акустични гитари! Сега децата кои посетуваат часови гитара во нашето училиште…

Read More

Нова гитара донирана за „гитари, дирки, свирки„

 На 10 септември добивме нова клаична гитара за нашето музичко училиште,  прекрасна донација! Дел од средствата од продажбата на билетите…

Read More

Продолжуваме со часови

Драги пријатели, нашето училиште за музика, каде децата во социјален ризик бесплатно посетуваат часови по гитара и клавир, денес продолжува…

Read More

На час по гитара

На часовите гитара, во нашето училиште ,,Гитари дирки и свирки,, е навистина забавно! Стефан е наставник каков секое дете би…

Read More

примена донација за „Гитари, дирки и свирки„

Минатата недела добивме прекрасна донација за нашето музичко училиште ,,Гитари Дирки и Свирки,, од вработените од Simphony Solutions. Им благодариме…

Read More

„Гитари Дирки и Свирки„- час по гитара

На часовите по гитара во ,, Гитари Дирки и Свирки,, веќе ги имаме на повидок првите таленти! Пресреќни сме!

Read More

отворен час во „Гитари, дирки и свирки“

Отворениот час во ,,Гитари Дирки и Свирки,, помина прекрасно! Среќни сме што направивме среќни многу деца! Од овие дечиња ќе...
Read More