Гитари дирки и свирки

отварањето на „Гитари, дирки и свирки“

Oфицијално го отворивме ,,Гитари Дирки и Свирки,, и нашите нови интерактивни простории! Пресреќни сме!
Read More

„гитари, дирки и свирки“ во неделен магазин

Видео запис од гостувањето во „неделен магазин “ на МРТВ на претседателката на „проект среќа“ Кристина Арнаудова во кој зборува...
Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More