Вклучете се

Донирај за здружението

Доколку сакате да ја поддржите нашата работа, можете да донирате на нашата жиро сметка со назнака „Донација за проектни активности

  • Бр.на тр.с-ка 300000003942892

Ако сте надвор од Македонија можете да донирате на:

  • Бр.на девизна с-ка 0270100339843
  • IBAN: MK07300701003398459

Донација можете да направите и преку станување наш Patreon.

Patreon

Во случај да извршите донација, ве молиме да не известите за истата, за да ја регистрираме, и да издадеме потвда за донирање, како и договор за донација доколку се работи за донација од правно лице.

Волонтирај

Ние сме здружение кое го поттикнува волонтерството во нашата земја! Веруваме дека, ако сите дадеме дел од своето време, моѓеме да направиме големи промени.

Во нашите активности, често имаме потреба од активна вклученост на граѓаните. Го поттикнуваме волонтирањето, како една од најдобрите општествено одговорни практики.

Проект Среќа има регистрирано над 100 свои волонтери, од целата земја.

Вашато време посветено на децата, може вистински да направи разлика.

Ако сте заинтересирани, пополнете ја апликацијата за волонторање, и контактирајте не.

Пополнете ја пријавата

Ви благодариме за Вашиот интерес и желба да не поддржите.
Ве молиме пополнете ја оваа апликација.