отворен час во „Гитари, дирки и свирки“

Отворениот час во ,,Гитари Дирки и Свирки,, помина прекрасно! Среќни сме што направивме среќни многу деца! Од овие дечиња ќе се родат многу таленти и идни музичари. Има ли поубаво нешто од тоа!?