Уписи во гитари, дирки и свирки

Другари, нашето училиште за музика и уметности ,,Гитари Дирки и Свирки,, продолжува со работа! Отворена е група за гитара за почетници, а во групата за гитара втора година има три слободни места, а наставник е Стефан Трајкоски. Сите кои сакаат да научат да свират клавир, Дамјан Темков е тука да ги научи! Часовите за сите деца кои се во категоријата ,,социјален ризик,, се бесплатни! Се наоѓаме во Центар, позади Универзална сала.