Топол дом за сите

Благодарност до Карат М

Благодарност и до компанијата Карат М која донираше исто така дел од мебелот за домот на баба Милица…. Следната недела…

Read More

ДМ Ви благодариме за вашата општествена одговорност

dm drogerie markt Makedonija  е наш нов поддржувач и партнер, во создавањето среќа кај децата и нивните семејства! Минатата недела…

Read More

Immoricon благодариме за донацијата

Компанијата Immoricon  за семејствата од Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina  донираше повеќе од 100 комплети постелнини! Им благодариме од…

Read More

Софа студио компанија со големо срце

Софа студио се уште една компанија со големо срце која донира мебел за домовите кои ги градиме или реновираме во…

Read More

Viento Lighting Skopje Ви благодариме

И Viento Lighting Skopje – Osvetluvanje i Ukrasuvanje Viento Lighting Skopje се пријатели на Проект Куќа! Им благодариме што ни…

Read More

Добредојде и за компанијата KeraPro

Добредојде и за компанијата KeraPro која ни ги отвори нивните врати за од кај нив да одбереме квалитетни плочки за…

Read More

Благодарност за Фриго Шоб

Благодарност до Frigo Shob кои ни донираа санитарии за станот на баба Милица во Карпош 2! Тие се наши стари…

Read More

Ѕвезда Комерц – компанија со големо срце

Една од ,,компаниите со големо срце,, кои се приклучија кон мисијата на градење среќа во Проект Куќа со Кристина ,…

Read More

Солопром – компанија за пример

Благодарение на големото срце која во компанијата Солопром ја имаат сопствениците, и нивната хуманост и општествената одговорност, ние во проектот…

Read More

Хромак – компанија со големо срце

Една од ,,компаниите со големо срце,, која влезе во хуманитарниот проект Проект Куќа со Кристина е и Хромак од Куманово….

Read More