Viento Lighting Skopje Ви благодариме

И Viento Lighting Skopje – Osvetluvanje i Ukrasuvanje Viento Lighting Skopje се пријатели на Проект Куќа! Им благодариме што ни се приклучија и донираа расветни тела за домот на Баба Милица и нејзините три внуци! ❤️