Топол дом за сите

Обезбедивме и бела техника за домот во Штип!

Комплетната бела техника, која е потребна за домот на девојката од Штип, и реновирањето на нејзиниот дом, ќе ја донира…

Read More

Мебел Ацевски, повторно се приклучуваат!

Откако го работеа плочестиот мебел во куќата на семејството Симоновски од Ѓорче, сега се понудија да сработат се што е…

Read More

Напредуваме со собирањето средства за домот во Штип

Пресреќни  сме колку брзо собравме скоро се што ни е потребно за домот на девојката од Штип, и дека сме…

Read More

Аџико донира за домот во Штип

По вчерашната објава за комплетно реновирање на домот на девојката од Штип, која беше жртва на насилство и остана сама…

Read More

Топол дом за сите ке реновираат дом во Штип

Почитувани пријатели и соработници, заради кризата со Ковид 19, знаете дека нашата работа во изградба и реновирање на домови на…

Read More

Проект Среќа потпиша мемораднум за соработка со OSCE

На почетокот на месец март, нашето здружение претставувано од претседателката Кристина Арнаудова и OSCE Mission to Skopje OSCE – The…

Read More

Семејство Симоновски добредојдовте во вашиот нов дом

Стигнавме до големиот ден, Ајнур Симоновски и неговите 5 деца влегоа во нивниот нов дом! Немаме зборови со кои можеме…

Read More

Уредување на дворот на Семејството Симоновски

Кристина, врaботените во Проект Среќа и децата од Проект Среќа со заеднички сили  го уредуваа дворот и ја припремаа куќата…

Read More

И најтешкиот пат почнува со првиот чекор!

Сонот на семејството Симоновски да имаат вистински дом наскоро ќе биде реалност! Casino Senator Macedonia Paint It Black Hotel браво!!!…

Read More

Напредуваме во реновирањето на домот на семејство Симоновски

Надворешниот дел од куќата на семејството Симоновски, самохраниот татко Ајнур и неговите 5 деца, е сосема готов, остануваат плочки, санитарии…

Read More