Обезбедивме и бела техника за домот во Штип!

Комплетната бела техника, која е потребна за домот на девојката од Штип, и реновирањето на нејзиниот дом, ќе ја донира компанијата Центро Унион, а ќе донира Favorit Electronics производи ❤️😍❤️😍!
Машина за перење, електричен шпорет,Лед ТВ 32”, и аспиратор!
Ви благодариме од срце што ја поддржавте нашата мисија на хуманоста и среќата, и што на овој начин ја покажувате вашата општествена одговорност. 👏👏👏 #проектсреќа #тополдомзасите