Топол дом за сите

Аџико една од ,,компаниите со големи срца„

Од денес секој ден ги објавуваме ,,компаниите со големи срца,, кои се приклучија кон Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so…

Read More

“Проект Куќа со Кристина” е на терен

Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina е на терен, мајсторите работат а се работи за голем стан и…

Read More

Проект Куќа започна со градба

Драги пријатели, #ПроектКуќа започна со работа! Моментално сме во Карпош 1 каде градиме дом за Баба Мица и нејзините три внуци…

Read More

,,Проект Куќа со Кристина,, започнува со градење

Драги пријатели, ,,Проект Куќа со Кристина,, започнува со градење среќа онаму каде е најпотребно. Во овој дом живеат сами татко…

Read More

фандрејс акција за Топол дом во Канада

Двајца млади студенти по потекло од Македонија, но кои живеат во Канада, Димитри Горгиев, студент на прва година на Western…

Read More

Проект Куќа со Кристина

Здраво на сите, наскоро почнуваме со активна работа во Проект Куќа! Сите кои сакате да се пријавите, како лица на…

Read More

Заврши реновирањето на куќата во Штип

Пријатели, се сеќавате дека летото почнавме со комплетна реконструкција на домот на девојката од Штип која беше малтретирана, и која…

Read More

„топол дом за сите„ напредува во реновирањето на тоалети

Почитувани пријатели, во изминатиов период работевме на градење или реновирање на тоалети на семејства со деца кои немаат тоалети или…

Read More

Обезбедивме и прозорци

Имаме и прозорцииии!!! Компанија FullHauz од Штип за производство на пвц столарија ќе ги изработи и ќе ги донира за…

Read More

напредуваме со набавка за домот во Штип

При крај сме со набавка на се потребно за реновирање на домот на девојката од Штип и пресреќни сме! Ламинатот…

Read More