Аџико една од ,,компаниите со големи срца„

Од денес секој ден ги објавуваме ,,компаниите со големи срца,, кои се приклучија кон Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina . Аџико од Штип беа меѓу првите компании кои минатата година кога почнавме ни дадоа безусловна поддршка за целиот нивен асортиман, со желба да помогнат онаму каде е најпотребно! Им благодариме за тоа! А вие не заборавајте, секогаш купувајте онаму каде се грижат за вас, за народот, каде хуманоста е на високо ниво. На тој начин , тие компании ќе можат да донираат уште повеќе! https://www.facebook.com/adzikodooel/ Adziko Home Center