Проект Куќа со Кристина

Здраво на сите, наскоро почнуваме со активна работа во Проект Куќа! Сите кои сакате да се пријавите, како лица на кои им треба помош, треба во порака да ни пишете ваша биографија, кратка приказна, социјален статус, и проблем со кој се соочувате.
Сите кои сакате да се вклучите како донатори исто така можете да не контактирате!
Стиснете лајк на Проект Куќа ако сакате да сте во тек со се што ќе се работи!