Топол дом за сите

Домот во Усје со нови прозорци

Благодарение на градежната компанија Eurovia Group домот на кој работиме во Скопје, населба Усје, сега има и прозорци! Ви благодариме…

Read More

Проект Куќа со нова поддршка за домот во Велес

Во Велес, кај прекрасното мало семејство, самохрана мајка со две деца, веќе работиме! Најубаво нешто е што за тој дом…

Read More

Приклучете се кон градењето среќа

Идејата на Проект Куќа, и градењето на среќата на нашите сограѓани кои за жал немале толку среќа во животот како…

Read More

Road Legends со поддршка за Проект Куќа

Една од најголемите американски компании за транспорт основана од македонски сопственици, компанијата Road Legends со донација го поддржаа проектот Проект…

Read More

Започнавме со нова реконструкција

Дојде и тој ден, ја започнавме можеби најтешката реконструкција од сите планирани за оваа сезона на Проект Куќа со Кристина/…

Read More

Почнуваме со реконструкција во Прилеп и Велес

Драги пријатели, наскоро почнуваме со реконстукција на домови во Прилеп и Велес (домовите се веќе одбрани). Сите компании од Велес…

Read More

Завршивме со реконструкција на домот на баба Милица

Денес конечно го предадовме старо-новиот дом на баба Милица и нејзините три внуци! Ова беше тешка, долга реконструкција, но направена…

Read More

Сигурносни врати Полар и Нипром со донација за домот на баба Милица

Бидејќи во домот на баба Милица имаше потреба за поголем број врати, се приклучија две компании со донација, Sigurnosni vrati “Polar”…

Read More

Ви благодариме мебел Ацевски

Mebel Acevski  како и секогаш се со нас во нашата мисија да обезбедиме дом за многу семејства преку ,,Проект Куќа,,….

Read More

RIVERSOFT се вклучи во Проект Куќа

RIVERSOFT се вклучи во ,,Проект куќа’’, ќе донира бела техника за 36 домови кои ќе се реновираат со Кристина!  

Read More