Почнуваме со реконструкција во Прилеп и Велес

Драги пријатели, наскоро почнуваме со реконстукција на домови во Прилеп и Велес (домовите се веќе одбрани). Сите компании од Велес и Прилеп кои сакаат да учествуваат, може да се приклучат со донации. Донациите може да бидат во мебел, врати, прозорци, санитарии и се она кое може да им е потребно на семејствата! Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina