Мебел Ацевски, повторно се приклучуваат!

Откако го работеа плочестиот мебел во куќата на семејството Симоновски од Ѓорче, сега се понудија да сработат се што е потребно за домот на девојката од Штип. Тие самоиницијативно не побараа, и ги понудија сите свои капацитети. Тие ќе ја изработат кујната, трпезариската маса и столчињата, како и внатрешните врати! Mebel Acevski 👏👏👏❤️❤️❤️❤️