Реновиран и обновен уште еден дом

Вчера го предадовме новиот дом на самохраната мајка на две дечиња од Велес❤️. Благодарение на сите наши донатори, спонзори и луѓе со големи срца успеавме да го завршиме и овој дом, и на две дечиња да им овозможиме дом од соништата! Парнер во оваа реконструкција ни беше Евангелската Црква од Велес и пасторот Филип Иванов, познат по своите хумани дела надалеку.
Спонзори и донатори:
Хромак бои за зидови Максима и лак за паркет
Mebel Acevski детски кревети, претсобје, ормари
БК МЕБЕЛ трпезарија, кујна, комода
Lotus Design – Zvezda Komerc мебел за тоалет,огледало и чешми.
Adziko Home Center покуќнина, масичка за дневна, масичка за тераса, столни ламби, теписи, украси, итн…
Душеци- донација физичко лице
Evangelska Crkva – Veles гарнитура за дневна, гипс картони, мајстори молери и голема логистичка помош.
dm drogerie markt Makedonija средства за хигиена, за чистење, козметика за цело семејство
Miniso Macedonia подароци за цело семејство
Mayfair Aesthetic and Beauty ден за мајката
Благодариме на сите што сте наши партнери во создавањето среќа!
Следно почнуваме со Штип! Кој сака да ни се приклучи?! ❤️
Проект Куќа со Кристина