Поддршка од МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп за обновата на домот во Усје

Привршуваме со домот во Населба Усје, Скопје. Во овој дом направивме чудо. Но ништо од тоа без сите наши другари, партнери, филантропи, донатори….Денес со неверојатната екипа од МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп го уредувавме дворот, и од раните утрински часови започнавме со работа! Производот е совршено уреден двор…Ви благодариме на поддршката пријатели! Не сте само голема компанија, туку сте и големи луѓе ❤️