Благодариме за поддршката на сите кои овозможија да се реализира Шарено Лето 2022

Шарено лето ќе има! Голем број деца ќе го доживеат својот можеби прв летен одмор! Од срце им благодариме на сите компании и голем број физички лица со љубов за децата бидејќи благодарние на нивните донации по 6 пат ќе се оддржи овој детски камп! Секој даде онолку колку што можеше и она кое што можеше но најважно од се е што сите тоа го направија од ❤️!
Благодариме:
И голем број физички лица со големи срца!
Заедно можеме се! ❤️🌞