Шарено Лето 2022 и оваа година во прекрасното Крушево – хотел Монтана

Ги правиме последните припреми за 7-от по ред летен камп ,,Шарено лето,, кој Проект Среќа го прави за среќа и незаборавни детски спомени на многу деца! И оваа година како и минатата одиме во прекрасното Крушево кај најдобрите домаќини Хотел Монтана Hotel Montana .
Оваа година добивме голема поддршка од многу физички лица и неколку компании! Од срце им благодариме за нивната љубов кон децата и филантропија! Без вас немаше да успееме! #шаренолето2022