септември 2020

Нашето музичко училиште „гитари, дирки, свирки„ продолжува со одржување часови

Драги пријатели, нашето училиште за музика, каде децата во социјален ризик бесплатно посетуваат часови по гитара и клавир, денес продолжува со работа....
Read more