септември 2021

Упис за часови во ,,Гитари Дирки и Свирки,, 

 Драги пријатели, нашето училиште за музика #ГитариДиркиИСвирки ,,Гитари Дирки и Свирки,, објавува дека започнуваме со уписи за оваа школска година! Часови гитара почетници, и часови за...
Read more

Успешно реализиран проектот Среќна Школска Година

Нашиот традиционален проект #СреќнаШколскаГодина2021 заврши, и оваа година беше повеќе од успешен! Комплетни прибори добија сите кои се пријавија, а кои ги...
Read more