Реприза на првата епизода денес на Телма ТВ

Репризата на првата епизода од хуманитарниот серијал Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina ќе ja гледате денес во 17ч на Телма ТВ, а новата епизода, и како ќе изгледа на крај куќата на самохраниот татко Ајнур и неговите деца ќе ја гледате утре, недела во 20ч!