meet. pick. donate

Среда е супер ден за шопинг и хуманост,се гледаме во 18:00 часот во Leaf Café], на поинаков шопинг организиран од @meet.pick.donate, изложен на отворени закачалки од @kids_hut_mk.

Leaf Café ќе донира 10% од секој продаден пијалок кон хуманитарната акција на проект среќа Проект Среќа ❤️