ОУ Наум Наумовски Борче донираше за Проект Среќа

Од ОУ Наум Наумовски Борче, општина Гази Баба, ни стигна донација во храна која ја донирале лично децата, сакајќи да се оддолжат за нашата донација кон нив! Нашата волонтерка Марија беше таму и се сретна со дечињата и наставниците и ја прими донацијата која ќе ја намениме за едно семејство кое има потреба од тоа во моментов. Браво деца, вие сте наша инспирација! #проектсреќа