Шарено Лето и убавините на Крушево

Прекрасното Крушево, толку богато со содржини, што не знаеме каде побрзо да одиме! Мечкин Камен! Полетиште, вистинска атракција во Македонија, каде денес летаа многу параглајдери а децата за прв пат слушнаа за тој спорт. Прекрасна природа која го одзема здивот, толку гостопримливи домаќини….Голема благодарност за Hotel Montana – Krusevo кои ни се најдобри домаќини и имаат врвна услуга и храна! Најдобриот камп #ШареноЛето2021 е вистинско уживање за сите деца! ❤️