Незаборавни спомeни од Крушево

#ШареноЛето2021 ни донесе незаборавни мигови поминати заедно со децата! Посетивме прекрасни места, научивме многу нови нешта, создадовме нови пријателства, уживавме во секој миг! Но денес кампот завршува и сите тажни се враќаме бидејќи сакавме да трае уштеее!!! Деца, вие сте богатство! Не заборавајте дека сте вредни, паметни, дека можете многу без разлика што некој ќе ви каже! Ве сакаме! До следното незаборовно дружење! Ве сака вашата #ПроектСреќа и екипата од Шарено Лето, Благица,Ели и Кристина ❤️!