Подготевни сме за Шарено Лето

Шарено лето е камп каков секое дете би посакало да посети! Благодарение на Еурофарм Аптеки секое дете има своја козметика за хигиена а Eam T Shirts Maici за секое дете донираа прекрасни и квалитетни маички! Секое детенце добива и свој ранец, а Пивара Скопје / Pivara Skopje секој ден обезбедува водички и сокчиња за секое дете во ранчето! Спремни сме! #шаренолето2022