Втората епизода за Семејството Симоновски во 20ч денес на Телма ТВ

Вечерва во 20ч сите пред вашите ТВ екрани, на фрекфенција на Телма ТВ, Проект Куќа ја завршува мисијата во домот на Ајнур и неговите 5 деца! ❤️