Успешно реализиран проектот Среќна Школска Година

Нашиот традиционален проект #СреќнаШколскаГодина2021 заврши, и оваа година беше повеќе од успешен! Комплетни прибори добија сите кои се пријавија, а кои ги исполнуваат условите. Скоро 300 дечиња и оваа година ќе одат среќни на училиште, благодарение на сите Вас кои дониравте, компании и физички лица! Проект Среќа е тука за Вас драги деца и никогаш не сте сами ❤️