Почнавме со припреми за Шарено Лето 2022

Почнуваме со припреми за летниот камп Шарено лето 2022! По 7-ми пат ќе уживаме , ќе се радуваме и создаваме незаборавни спомени! За жал многумина кои пишаа на почеток дека ќе донираат, не не контактираа повторно, така да секоја ваша донација е добредојдена!
Оваа година кампот ќе се оддржи со поддршка на компании и физички лица со големи срца, без поддршка од институции. И горди сме на тоа! Успеавме!
Ќе одиме во прекрасното Крушево, во прекрасниот хотел Монтана!