Благодарност

Благодарност до Fashion Group Macedonia, кои донираат секогаш кога е потребно! Овојпат со италијанскиот бренд Dan John од глава до петици ќе дотераат двајца матуранти, кои се од категоријата социјален ризик, и се наши корисници. Ви благодариме од ❤️!